sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Tilda-prinsessa ilman kruunua

Olen ihastellut Tilda-kirjojen pitkäsäärisiä nukkeja tovin, ja nyt toteutin viimein itsekin sellaisen. Tein sen Sisusta Tildan tapaan -kirjan (Finnanger. Tammi 2009) ohjeella "ystävykset". Kuvat ja kuvatekstit puhukoon puolestaan:

Saanen esitellä: Tilda-prinsessanukkeni. Hänellä on nyt viimein hiukset kauniisti päässä, sillä yhtenä yönä kollikissamme Sameli varasti Tildani ja vei hänet sängyn alle, ja hiukset olivat sen jälkeen kuin harakanpesä... Itku meinasi tulla, mutta ei auttanut kuin ommella uusi tukka prinsessalle.

Tildan ihokangas, yläkropan kangas sekä ylempi alushamekangas on ostettu Anne-Marian kangas ja sisustusompelimosta.


Erittäin hurmaavien pitkälahkeisten alushousujen sekä alemman alushameen kangas on Kangaskapinasta.

Kaikki suloiset pitsit olen ostanut Pitsitiestä.

Virallisia Tildan hiuksia tilasin Signorina-kaupasta.


Tilda-prinsessa pääsi minun yhdistettyä yöpöytääni ja kirjahyllyäni somistamaan. Toistaiseksi kissa on antanut sen olla rauhassa... Kruunua Tilda-prinsessallani ei vielä ole, koska en löytänyt sitä mistään nettikaupasta (olen hyvin uskollinen Tilda-merkille, ja haluaisin sille juuri oikean Tilda-kruunun).

Ompelin saman kirjan ohjeella myös muutaman pikkulinnun, mutta esittelen ne vasta sitten, kun saan aikaiseksi liimata niille nokat. Seuraava postaus käsittelee tyttärelleni tekemää liivimekkoa, ja muutaman pikkupussukankin olen ommellut lisää. Nähdään pian!

1 kommentti: