tiistai 3. maaliskuuta 2015

Heidin kevätmallisto osa 3: tähtihousuja ja -hamonen

Minullahan meinaa olla ihan ruuhkaa, että ehdin tehdä nämä ompelupostaukset ajoissa. Nämäkin nyt esittelyssä olevat ompelukset olen tehnyt jo viikkoja sitten, en vain ole ehtinyt niitä tänne laittaa.

Tein Ottobren Chillax jerseyhousujen ohjeella sekä tytölle että pojalle trikoiset tähtihousut hauskoilla (ja helpoilla!) taskuilla. Poika tykästyi omiinsa limenvihreä-turkoosinvärisiin housuihin, mutta meidän eskarilainen nyrpisti nenäänsä omille harmaa-pinkkivärisille housuilleen. "Onko nuo nyt legginsit vai kalsarit?" hän kyseli. Harkitsin jo, että myyn housut jollekin niitä enemmän tarvitsevalle, mutta neiti lupasi pitää niitä kotihousuina. Ehkä. Kankaan hän valitsi itse, mutta ilmeisesti housujen malli ei ollutkaan niin mieluinen.


Näitä taskuja voisin tehdä useamminkin, olivat niin helpot toteuttaa!

Poika tykkää taskuista!


Molemmat tähtikankaat on ostettu Kangaskapinasta.


Tytön housujen taskuihin tuli piristyksenä lime-turkoosinväristä kangasta.

 Neiti ei sitten suostunut poseeraamaan nyt edes kuvausmallina housut päälle puettuina :)

Tein sitten vielä turkoosi-limetähtikangaspalasta tytölle kivan hameen Ottobren Groovy jerseykellohameen ohjeella. Resoriksi valitsin räväkän fuksian ja hametta somistamaan söpöä limenväristä sydännauhaa. Tähän hameeseen tyttöseni onneksi rakastui, vaikka sovituskuvat jäikin meillä ottamatta, ja on pitänyt tätä jo monta kertaa päällään.Vaikka tähtikuviota rakastankin, alan nyt sen verran näkemään tähtiä, että on aika vaihtaa välillä kuosia. Minulla on valmiina puuvillapopliinikangasta (jossa EI OLE tähtiä) sekä tytön liivimekkoon että minun vintagetyyliseen mekkooni. Niistä siis postaukset tulossa joku päivä. Olen myös ommellut pikkuisia vetoketjupussukoita välipalana sekä värkännyt Tilda-ompeluksiakin, joten niistä myös juttua tulossa. Kirjaesittelyitä teen tasaisin väliajoin, mutta pyrin tekemään niiden väliin myös tavallisia ompelu - ja leivontapostauksia. Pysykää linjoilla!

Ei kommentteja: