keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Päättämättömän pipo, viinilaatikoksi naamioitu valokuvalaatikko ja halloween-hämpyt

Päätin koota tähän postaukseen muutamia väkertelyjäni, jotka eivät oikeastaan liitty millään tavalla toisiinsa. Nämä nyt kuitenkin mielestäni ansaitsevat tulla esitellyksi, vaikkeivat niin kauhean kummoisia olekaan :)

Viinilaatikoksi naamioitu valokuvalaatikko

Valokuva-albumeille ja -kirjoille ei tahdo löytyä mistään tilaa, enkä hennoisi niitä säilöä minnekään varastoon, sillä lapset tykkää niitä vähän väliä katsella ja ihmetellä. Mustan, kannellisen pahvilaatikon ja jämäkän verhoilukankaan avulla sain tehtyä niille näppärän säilytysboksin, joka näyttää ihan viinilaatikolta - ainakin kaukaa katsottuna. Sain äitienpäivälahjaksi kuumaliimapistoolin, joten päätin välttää ompeluhommat tällä kertaa ja leikkailin ja liimailin kankaan laatikon verhoiluksi. Kankaan reunoja en huolitellut ollenkaan. Tämä mahtava, puista viinilaatikkoa jäljittelevä kangas on ostettu Anne-Marian kangas ja sisustusompelimosta. Päättämättömän pipo

Harmaa on ollut viime aikoina lempivärini. Koska poikani housuja ja susipaitaa varten tilaamastani velourista jäi vähän kangasta yli, hurautin siitä itselleni pipon. Koska en osannut päättää, kumpi harmaa oli parempi - tummanharmaa vai vaaleanharmaa -tein piposta päättämättömän pipon, eli käytin molempia harmaita. 

 Vaaleanharmaa puoli...
 Tummanharmaa puoli...
 Sekä-että.
 Vuorin tein vaaleanharmaasta trikoosta. Velourit sekä trikoo on ostettu Kangaskapinan valikoimista. Pipon tein OttoBren Baggy Style pipo-ohjeella.

  Sopii kuin pipo päähän! 

Halloween-hämpyt 

Koska halloween-juhla lähestyy (tai oli kai sillä joku virallisempi nimi, mutten enää muista mikä), askartelimme lasten kanssa parit hassut, pitkäjalkaiset hämpyt mustasta kartongista, kennopaperista ja hopeisista piipunrasseista. Idean nappasin Sinooperin Oulun liikkeestä. Teimme tällä erää kolme hämppyä, mutta muutaman askartelemme vielä lisää ennen lauantaita, että saamme karmaisevat juhlat lastenhuoneeseen.


 Hyi hirvitys mitä kammotuksia! 


1 kommentti:

Sunne kirjoitti...

Ihania hämpsyjä :). Varo vaan, ettei ne ala haahuilla nurkissa ihan itsestään ;)