sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kirjaesittely: Pompom-mania

Pompom-mania.

 
Pompom-eläimiä on helppo askarrella eikä se vaadi erityistä näppäryyttä. Tämä mainio pakkaus sisältää kuvitetun ohjekirjan sekä villalankaa ja huopaa pompom-siilin askarteluun. Kirjan ohjeilla valmistuu myös seitsemän muuta pompom-hahmoa. Nämä viehkeät pikku otukset piristävät päivää tai ilahduttavat ystävää. Kun on saanut pari pompom-eläintä valmiiksi, saattaa olla jo koukussa – siitä alkaa omien tupsuhahmojen luominen.(Gummerus)"
Julkaistu: 10/2015 
Kustantaja: Gummerus
Suomentanut: Taimi Oy
Käsityöt ja piirrokset: Kate Woods
Ulkoasu: Mark Dyment
Kuvitus: Holly Maguire
Valokuvat: Henry Sparrow
Alkuteos: Pom pom mania
Arvostelukappale

Kun kaipaa mukavaa tekemistä lasten kanssa, Pompom-mania on siihen ihana apu! Toinen toistaan söpömmät tupsueläimet innostavat lapsia tekemään ja aikuisen avustuksella syntyy mieluinen pehmoeläin. Me väkersimme näitä yhdessä mummun kanssa. 

Kirjan sivuilla on ohjeet yhteensä kahdeksaan eläimeen: siiliin, leijonaan, pupuun, nalleen, kissaan, lintuun, pöllöön ja hauvaan. Pakkauksen mukana tulee lankaa ja huopaa siiliä varten, mutta varmasti monen lankapussukoista löytyy jo valmiiksi erivärisiä lankoja muitakin pörryköitä varten. Ohjeet on selkeät ja kirjasen lopussa on kaavoja huopaosia varten.


Tällaiset pehmot me saimme aikaiseksi: tyttö halusi tehdä hauvan ja poika kissan. (pahoittelen tytön likaista paitaa taustalla...)

Pompom-mania on mainio lahjaidea kouluikäiselle lapselle!Ei kommentteja: