sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Puuvillainen kissahamonen

Ompelin näin kesän alkuun tyttärelleni kivan kissamaisen puuvillahamen Ottobreen Meoow-kissataskuhameen ohjeella. Näpertelyähän tämä vaati taskuineen päivineen, mutta oli tämä kaiken sen työn ja tuskan väärti!


 Hassu kissapopliini on tilattu Kangaskapinasta. Taskujen, tereiden, helmakaitaleen, korvien ja solmimisnauhan kankaat on Tilda-kankaita, jotka olen ostanut Anne-Marian kangas ja sisustusompelimosta.

 Kissan viikset ja silmien pupillit tein mustalla kangastussilla, Ohje käski tikata viikset mustalla ompelulangalla, mutta päätin tehdä toisin. Silmien pupilleja en jaksanut myöskään alkaa tekemään ohjeen mukaan mustasta kangaspalasta.

 Pilkullinen teree helmassa on kiva yksityiskohta. 

 Voi että hameesta tuli taas niin neidin näköinen!Saapas nähdä, milloin jaksan seuraavan ompeluksen tehdä. Mitään ei ole minulla oikeastaan nyt suunnitteilla, paitsi ehkä maastokuvioinen kalastushattu miehelleni ja pojalleni sekä jonkinlainen hellehuivi tästä samasta kissakankaasta tytölleni. Joitain korjausompeluksia olisi odottamassa, mutta niihin minun on aina niin vaikea tarttua. Onko muilla samaa ongelmaa?

 1 kommentti:

mARa kirjoitti...

Kaunis hame! Ihanat kuo kissanpäätaskut, tarvitseekin kokeilla seuraavaan tytön taskulliseen vaatteeseen :)