keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ilves-mekko

Kuten lupasin aiemmassa postauksessani, esittelen nyt neidin synttärijuhliin ompelemani Ilves-mekon.

Mekkohan on tehty uusimman Ottobren ohjeella (3/15) ja mallin nimi on Lionella. Kankaana tässä mekossa on Noshin Ilves-trikoo ja Kangaskapinan oranssi perustrikoo. Hieman mietiskelin, sopiiko nuo kankaat yksi yhteen, mutta kyllähän ne minusta sopii. Mokasin kankaanleikkauksessa, joten siksi kangasta ei riittänytkään ylempään frillaan. Joskus erehdyksistä poikii hyviä ratkaisuja :)


Tämän mekon juttu on tuo kaula-aukon takaosa. Tykkään!


 Sovituskuvat on vähän hutaisten otettuja, kun neidin (ja minun) oli vaikea keskittyä kuvauksiin juhlien hulinassa.

Mekon toinen juttu on ehdottomasti sievät pallohihat. Vaikka niiden ompelemisessa oli hommaa, oli se sen arvoista. Frillan rypytykset menivät taas vähän niin ja näin, sillä ne eivät ole oikein minun vahvinta alaani...

Näin nokka kohti uusia haasteita, ompeluksia ja leipomuksia. Aloitan viikonloppuna varmaankin oman Mekkotehdas aikuisille -mallimekkoni ompelun, sillä tähtään siitä mekkoa siskontytön ylioppilasjuhliin. Lisäksi pitäisi tehdä kokeeksi mehujäitä Cesar ja Nadia Rodenin Mehujääsirkus-kirjan ohjeilla sekä neuloa joku soma patalappu Stina Tiseliuksen Patalappukirjan ohjeella. Tekemistä siis riittää.

------------------------------------------------------

Töissä on mennyt hyvin :) Onhan se mukavaa lähteä aamulla kotoa sotkua pakoon ja palata iltapäivällä kotiin, eikä töistä pöllämystyneenä enää jaksa välittää kodin sekamelskasta hitusen vertaa. Blogihommia en kuitenkaan jätä ikinä, vaikka en ehkä ehdi enää niin paljoa tekemään. Siispä juttu jatkuu!

Ei kommentteja: