maanantai 11. toukokuuta 2015

Arvonnan voittajat ja kevätompeluksia lapsille
Heipä hei! Nyt on blogini kevätarvonta suoritettu pikkuapulaisten kanssa ja arpaonni suosi seuraavia onnekkaita:

 Palkinto A eli Ketunleipä-joustofroteekangas menee Neanomat-blogin Nealle! Onnea!

Palkinto B eli lahjakortti Sampsukkaan menee Hukkakukalle! Onnittelut!

Palkinto C eli sammakkotrikoo, villieläimet-trikoo ja paperiaskartelusetti menee Siinattarelle! Oikein paljon onnea!

Voittajat saavat sähköpostia asian tiimoilta.

 Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa uudet lukijat joukkoon!

----------------------------------------------------------------
 Sitten uusimpiin ompeluksiin:

Pikku hiljaa ompelukseni alkavat näyttää kesäisimmiltä, ja ihanat teepaita- ja sortsikelit häämöttävät haavekuvina päässäni, kun ompelen vaatteita lapsille.

Muutama ompelus ei ehkä niin kesäisiä ole, kuten ystäväni pojalle Ottobren ohjeella tekemäni Muraveinik-myssy, joka minun olisi pitänyt tehdä ja lähettää Hollantiin aikoja sitten...


Hauska taalainmaaheppa-aiheisen hatun vuorina on limenväristä, ohkaista lycratrikoota. Myssy laitetaan kiinni pikku tarrapalalla. Molemmat kankaat on Anne-Marian kangas ja sisustusompelimosta.

Pienelle pojalle tein myös nämä söpöt trikoohousut Sampsukasta ostamasta hirvi-trikoosta. Ohjeena on Ottobren trikoohousujen ohje Straight Stripes.Hirvikuvion kohdistus ei mennyt oikein nappiin, joten keskellä on omituisia kaksipäisiä hirviä :)

Ystäväni isommalle pojalle tein kesäksi hurjan hai-teepaidan raglanhihoilla. (Olen suorastaan rakastunut raglan-hihoihin, minusta ne vain on niin siistit!)

Haitrikoo on ostettu Anne-Marian kangas ja sisustusompelimosta, oranssi trikoo Kangaskapinasta. Ohjeena on Ottobren luotto-teepaitaohjeeni Brave firemen.

Omalle pojalleni tein samanlaiset haiteepparin, mutta resorin sijasta laitoin kaulukseen ja hihoihin reunat oranssista trikoosta.


 Lisäksi tein hänelle Noshin ilvestrikoosta ja Kangaskapinan harmaasta trikoosta teepaidan. Vaikka hihojen harmaa on ihan eri sävyä kuin Noshin kangas, se ei minusta haittaa. Nämä on tehty samalla ohjeella kuin ylläoleva teepaita.
Tyttärelleni tein yllärinä iltamyöhäisellä Ottobren ohjeella (1/15) Peplum-tunikan. Nämä on näyttäneet olevan kovaa huutoa, mitä olen seurannut Facebookin ompeluryhmiä, ja pitihän se minunkin siis tehdä. Nyt  ymmärrän, miksi tämä on suosittu malli! Tämä on tosi helppo ja nopea tehdä, ja näyttää tosi söpöltä.

 Kankaana on Karkkimaan lapset -trikoota, jota voitin Kuosiverstaan pääsiäisarvonnasta. Keksin yhdistää siihen punavalkoraidallista trikoota (Kangaskapina), ja voi että tuli makia yhdistelmä! Njam!


Raitatrikoota ei riittänyt takahelmaan, joten tein sitten takaosan kokonaan Karkkimaan lapset -trikoosta.


Tein tämän koossa 122, mutta leveydet otin koosta 116, kun neiti on niin hoikka. Tyttö ilostui, kun aamulla sai pukea eskariin tämän!

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, esittelen nämä söpön kesäiset topit. Tein toisen näistä tyttärelleni, toisen hänen ystävälleen 7-vuotissynttärilahjaksi. Ohje on uusimmasta Ottobre-lehdestä: (3/15) Hot stop - hihaton toppi, malli b, kankaina Kangaskapinan ihanat rusettitrikoo ja punaraidallinen trikoo. Tein nämä koossa 122, mutta leveydet otin koon 116 mukaan.


Nyt vain mukavia kesäpäivä odottamaan! Meillä on kovat tohinat päällä, kun suunnittelemme tyttäreni 7-vuotisynttäreitä. Hän sai jo ennakkoon lahjaksi elämänsä ensimmäiset korvalävistykset, ja voi kuinka hän on niitä tykännyt. Kovasti on leipomista ja suunnittelua päivät pullollaan!

Seuraava postaukseni esittelee teille uutukaisen, järisyttävän herkullisen leivontakirjan Verrattomat kakut sekä muita leivonnaisia. Palataan silloin asiaan!


2 kommenttia:

mARa kirjoitti...

Paljon kivoja ompeluksia! Itse en olekaan Peplumia tehnyt, mutta tuntuu olevan tämän kevään hittimalli :)

Nea / Neanomat kirjoitti...

Mahtavaa! Eka kerta, kun arpaonni on mun puolella. :)
Itse tykkään myös tosta peplumista. Harmi, ettei tyttö oikein lämmennyt ja se on jäänyt vähälle käytölle. Muuten olisin ommellut niitä jo monta. :)