tiistai 4. maaliskuuta 2014

Sottaamattomat laskiaiskierrepullat

Mitkä ovat sottaavimmat leivonnaiset syödä? Listalle nousevat ainakin sokerimunkkien ohella laskiaispullat :) Niinpä ilostuin kovasti, kun bongasin Kinuskikissan leivontayhteisöstä vähemmän sottaavien laskiaiskierrepullien reseptin. Sen pääset katsomaan tästä.
Ensin piti tietenkin käydä mäkeä laskemassa. Meidän "The Kukkulalla" on yhä sen verran lunta (ja jäätä), että laskeminen onnistuu mainiosti. The Kukkula on siis maantien vieressä oleva meluvalli, jossa on maailman paras laskupaikka, ainakin meidän mielestä. Mäki on myös turvallinen, sillä emme suinkaan laske siitä maantielle, vaan välissä on bussipysäkin jalankulkutie ja nouseva mäenpenkka.Pajunkissojakin jo löysimme!
Maistuihan ne pullat hyviltä ulkoilun jälkeen!!! Tein Kinuskissan ohjeen kaksinkertaisena, koska tuntui hassulta tehdä niin pientä taikinaa. Puolen litran taikinasta tuli 10 tuollaista isohkoa laskiaispullaa ja lopuista tein tavallisia kierrepullia. Koristeeksi laitoin nomparelleja, Marianne Crush -rakeita ja manteliraetta.Tässä vielä ilman täytettä.

Liukasta laskiaista!

Ei kommentteja: