maanantai 4. heinäkuuta 2016

Romantikon ruusulaukku ja ompelijan suosikkilaukku

Löysin Handmade Hippu-blogista näppärän olkalaukun ohjeen, ja tarkoituksenani oli ensin tehdä itselleni kesälaukku, mutta pian huomasin suunnittelevani laukkua myös ystävälleni synttärilahjaksi.

 Romanttinen ruusulaukku syntyi kahdesta Tilda-kankaasta: ruusukuvioisesta ja kamee-naiskuvioisella. Silitin päälliskankaisiin tukikankaan, mutta sisäkangas on sen verran napakkaa, etten siihen laittanut lisätukea. Tilda-kankaat olen ostanut joskus Anne-Marian kangas ja sisustusompelimosta, vetoketju on Eurokankaasta ja laukun metalliosat kierrätettyjä.

 Tykkään tässä laukussa siitä, että vetskari jää tuonne upoksiin eli se ommellaan kiinni alavaraan.

 Kännykkätaskut kuuluvat asiaan.

 Itselleni ompelin laukun hauskasta nappikankaasta, joka on myös ostettu Anne-Marian kangas ja sisustusompelimosta. Siihenkin silitin tukikankaat.
 Koska tykkään ompelun lisäksi myös pöllöistä, vuorikankaaksi valikoitu eBaysta tilaamani pöllöpuuvilla, johon silitin myös tukikankaan. Vetoketjutasku on kierrätetty vanhasta kassista.

 Kännykkätaskut tulevat tietenkin toiselle puolelle.
 Vetskarin ostin Eurokankaasta.
 Laukun hihna on kiinni lukoilla, joten sen saa tarvittaessa pois. Metalliosat on kierrätetty vanhasta laukusta.

Tässä vielä linkki bägin ohjeeseen, joka on minusta todella selkeä kuvineen kaikkineen. Suosittelen! Samasta blogista löytyy myös muun muassa pussukan  ohje.

Olen oikein tyytyväinen kasseihin. Laukkujahan ei voi olla koskaan liikaa!

Muita tekemiäni laukkuja löydät täältä:

Reppu "napakettu"

Pöllökassi

Pöllökassi 2

Huopakassi (tai -kori)

Virkkaamalla nimikoitu kassi


Ei kommentteja: