perjantai 30. tammikuuta 2015

Ompelukuumetta ilmassa

Hei, kun olen ottanut joulun neulomisista ja Tilda-ompeluksista hiukan hengähdystaukoa, alkaa hirmuinen ompelukuume nostamaan päätään. Monenlaista värkkäämistä olisi taas luvassa! Eilen illalla, lasten mentyä nukkumaan, kaivoin kasan trikoita ja aloin leikkaamaan valmiiksi muutamia juttua: pojalle bokserit ja kaksi paitaa sekä tytölle lyhythihainen mekko (kevät jo mielessä) sekä legginsit. Tytölle tein eilen valmiiksi jo yhden mekon tuosta keltaisesta kettukankaasta sekä sydänkankaasta yhdistellen. Siitä teen sitten postauksen yhdessä muiden valmiiden lastenvaatteiden kanssa. Tässä muutamia uusimpia hankintojani:Tilda-kankaitakin jemmasin lisää kaappiini, joten niistäkin pitäisi kehitellä sitten jotain. Voi että ne osaavatkin olla kauniita!


Voi kuinka mukavan yllätyspaketin sain alkuvuonna Hollantiin muuttaneelta ystävältäni! Hän tietää kyllä, millaisista asioista pidän. Vielä en ole ehtinyt rintanappeja tästä askartelemaan, mutta sen aika tulee vielä.
 


 Paketissa oli mukana paljon muutakin  kuin tämä, mutta tää oli ehkä number 1.Neuloosi ei ole vielä minuun iskenyt, vaikka joulun jälkeen aloin neuloa piirakkasukkia ja sain melkein yhden sukan valmiiksi. Siellä se tekele nyt odottaa lankakorissani uutta innostusta. Lankoja jemmasin kuitenkin tavaratalon alesta muutaman kerän, nimittäin ihanan pehmoista Novita Rose lankaa neljää eri väriä. Niistä aion tehdä keväisiä pitsineulepipoja myöhemmin.
Oikein mukavaa helmikuun alkua kaikille! Toivottavasti käsityökärpänen puraisee teitäkin, ettekä ole polttaneet itseänne piippuun joulukäsitöitten kanssa. 

Ps. Blogini syntymäpäivä lähestyy pian, ja tulossa on oikein mukava arvonta, jossa on palkintovaihtoehdot niin ompelun kuin leivonnan ystäville. Pysy kuulolla!

Ei kommentteja: