lauantai 27. joulukuuta 2014

Sukkia ja kipeytyneitä hartioita!

Ensi vuonna olen taas hiukkasen viisaampi (toivon mukaan) ja aloitan lahjasukkien neulomisen jo kesällä. Hiukan meinasi tulla kiirus näissä neulomuksissani. Neuleissani näkyy kyllä aloittelijan kädenjälki, ja virheitä sattui ja tapahtui, mutta kaipa näistä ihan käyttökelpoisia ja lämmittäviä sukkia tuli. 


 Pöllösukkien ohjeen näin Facebookin Voihan villasukka! -ryhmässä (sieltä ohje löytyy tiedostoista nimellä yo-pöllösukka). Minun oli ihan pakko alkaa neuloa näitä yhdelle pöllöfanille. Itse pöllökuvio oli ihan yksinkertainen tehdä, kunhan ensin taistelin, miten lasihelmet saadaan neulottua mukaan pöllön silmiksi. Viimein sen sain kaaliini uppoamaan! Näihin ei tullut resoria ollenkaan nilkkojen kohdalle, koska unohdin sen. Ehkä joku päivä tikuttelen myös itselleni tällaiset.Toiset pitkät sukat tein tällä ohjeella. Oma lisäykseni on nuo satiininauharusetit.
 

Lisäksi tikuttelin tällaiset jo aiemmin tekemäni balleriinatossusukat nyt isommassa koossa:
Nämä pitsisukat sain vielä joulunpyhinä tehtyä. Näistä tuli vähän hassunnäköiset, kun eivät ole jalassa, mutta jalkaan ne muotoutuivat nätisti. Ohje on tässä.
2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Sukat tälläkin hetkellä jalassa, kiitos täti ❤

Heidi P kirjoitti...

Olepa hyvä, hyvä jos kelpas :)