perjantai 28. marraskuuta 2014

Hirvipaita ja pöllöpussukka
Minulla on puikot viuhunut siihen malliin, että niska- ja hartiahieronnan sadan kerran setti pukinkonttiin olisi paikallaan :) Muutamat joululahjat olen jo saanut väkerrettyä valmiiksi, ja loppuihin on suunnitelmat hyvin mallillaan. Ompeluksiakin on suunnitteilla pukinkonttiin, ja kankaita on tilailtu valmiiksi sieltä sun täältä varastoja täydentämään. 

On mahtavaa, miten olen taas hurahtanut neulomiseen! En ole pitkään aikaan välittänyt koko hommasta, mutta nyt minulla on oikeastaan täydellinen elämäntilanne, jotta ehdin taas keskittyä pitsineuleiden sun muiden salattuun maailmaan. Neulonnassa riittää aina haasteita, ja on mahtava huomata, kuinka sitä vain osaa vanhasta muistista seurata kuvioneuleitten ohjeita ja saa loihdittua onnistuneen luomuksen, joka toivottavasti ilahduttaa saajaansa. Joskus pitää purkaa, mutta sen jälkeen virheen muistaa pitkään! 

Harmikseni en voi vielä postata valmiista neuleistani, jotta joulusalaisuus säilysisi, mutta muutamia jutskia on tullut tässä tehtyä. Kuopuspojalleni ompelin perhekahvilan valokuvaukseen hassun hirvipaidan trikoosta, jonka olen syksyllä ostanut jemmaan. Kuvassa hihat näyttää hivenen liian lyhyiltä, mutta ei ne kyllä käytössä tuntuneet siltä. Kaava on muunneltu Ottobren raglanhihaisen teepaidan kaavasta, eli tein vain ohjeeseen pitkät hihat. Hihan kankaat löytyi tilkkulaatikosta.Ystävälleni ompelin synttärilahjaksi pikkuisen pöllöpussukan, sillä hän on pöllöfani, ihan kuten minäkin. Kröhm, mehän siis tykkäsimme pöllöistä, ennen kuin siitä tuli muoti-ilmiö, ja nyt valloillaan oleva pöllövillitys on jopa välillä ottanut meitä pattiin. ME KEKSIMME KOKO PÖLLÖJUTUN! :) 


 Pussukka on ommeltu samanlaisella Tildan ohjeella, kuin aiemmin ompelemani pöllölaukut. Tämä on keskikokoinen pussukka, eli toimii joko meikkipussukkana, kynäkotelona tms.

Mutta hei, iloista joulun odotusta kaikille, jotka tätä sattuvat lukemaan. Olisi joskus mukava lukea kommentteja tuolta kommenttiboksista! Joko joulukortit on postitettu? Minä askartelin (valmiin askartelupaketin  turvin, sillä en ole askartelu-paskartelu ihminen) joulukortit esikoistyttöni kanssa ja saamme ne postitettua ensi viikolla kaikkein tärkeimmille. Muistakaa, että ajatus on tärkein!

Ei kommentteja: