sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Meidän uusi vauva

Meille tuli eilen uusi vauva. Hän on tullut Kongosta ja hänen nimensä on Mangga. Tämä suloinen poikavauva valloitti meidän kaikkien sydämet välittömästi.


Tämän hassun nukkevauvan ompelin nostalgisella Suuri Käsityökerho -lehden ohjeella, joka on ollut vuoden 1979 syyskuun numerossa. Kyseinen vuosi on muuten sattumoisin syntymävuoteni!

Vauvan ompelin ruskeasta joustofroteesta. Tukka on tehty mustasta tekoturkiskankaasta, silmät valkeasta ja ruskeasta askarteluhuovasta sekä mustista askartelunapeista, jotka on liimattu paikalleen.  Silmätarvikkeet olen ostanut Sinooperista. Tilasin kankaat jostain nettikaupasta, mutten enää muista, mistä...

 Manggan tutin askartelin isosta napista, johon kiinnitin askarteluhuovalla päällystetyn rautalangan ja toiselle puolelle liimasin kuumaliimalla nyörinstopparin imuosaksi. Sitä minun on vielä tarkoitus parannella, sillä tutti ei meinaa pysyä vauvan suussa. Tuttinauhan virkaa toimittavan nauhan olen joskus ostanut Sinooperista.

Tämä on vain niin ihanan söpö!  


2 kommenttia:

hapsukka kirjoitti...

Osoitti on...oisko mahdollista saada kaavoja?

Riina kirjoitti...

Voi! Mulla tulee niin mummua ikävä! Meillä on samalla kaavalla hänen tekemänsä Pessi-peikko, joka erehdyttävästi on samaa sävyä kuin teidän adoptiovauvanne...