Jos kiinnostuit liittymään Hopottajiin, tästä linkistä se onnistuu. Käytäthän suosittelukoodiani HOP15218.
Päärynä-kinuskipannarit
Ainekset:
1 pss Myllyn Paras pannukakkujauhoa
9 dl punaista maitoa (tai kookosmaitoa, rasvatonta maitoa, kaikki käy)
2 rkl voita (sulatettuna)
Öljyä tms. leivinpaperin voiteluun
Vatkaa pannukakkujauho maidon sekaan, lisää sula voi ja jätä turpoamaan uunin kuumumisen ajaksi (225 astetta)
Levitä turvonnut pannukakkutaikina pellille öljytyn leivinpaperin päälle ja paista uunissa keskitasolla noin 25 minuuttia.
Valmista lisukkeet:
Kinuski:
1 dl kuohukermaa
1 dl fariinisokeria
Lisää kuvateksti |
Päärynärahkavaahto:
1 dl kuohukermaa
2 dl Fit Päärynä pehmeä rahka
noin 2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
kaksi päärynää
noin 1 dl fariinisokeria
Vaahdota kerma ja sekoita se päärynärahkaan. Lisää sokerit.
Kuori ja viipaloi päärynät. Keitä päärynäviipaleita fariinisokerissa noin 15 minuuttia, nosta jäähtymään.
Paloittele pannukakku tai ota haluamasi muotoisella muotilla kuvioita. Pane pannarin päälle pari päärynäviipaletta, pursota päärynärahkavaahtoa ja viimeistele omatekoisella kinuskilla. Nauti!
Salamipannari valkosipulismetanalla
Ainekset:
1 pss Myllyn paras pannukakkujauhoa
9 dl punaista maitoa (tai kookosmaitoa, rasvatonta maitoa tms.)
noin 2 rkl voita (sulatettuna)
Öljyä leivinpaperin voiteluun
1 pss salamisuikaleita
1 sipuli
mustapippuria
valkosipulijauhetta
Lisukkeeksi:
1 prk smetanaa
1 valkosipulin kynsi
Vatkaa pannukakkujauho maidon sekaan, lisää sula voi ja jätä turpoamaan uunin kuumumisen ajaksi (225 astetta).
Pilko sipuli ja ruskista sitä hieman pannulla. Lisää paistettu sipuli ja salamisuikaleet turvonneeseen pannukakkutaikinaan. Lisää ripaus pippuria ja valkosipulijauhetta.
Levitä pannukakkutaikina pellille öljytyn leivinpaperin päälle ja paista uunissa keskitasolla noin 25 minuuttia.
Valmista lisuke: murskaa valkosipulinkynsi smetanaan ja sekoita hyvin.
--------------------
Oma kokemukseni Myllyn Paras Pannukakkujauhosta on hyvä. Vaikka pannaritaikinaa ei nyt ole muutenkaan vaikea tehdä, on jauheesta tehty pannari vielä vaivattomampi, kun munia ei tarvitse lisätä taikinaan. Pannarit paistuivat tosi tasaisesti ja maistuivat ihan tavalliselle pannarille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti