lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hellyyttävä Tilda-kettu

Tänä viikonloppuna sain viimeinkin viimeisteltyä Tilda-kettuni, ja voi kuinka söpö siitä tulikaan! Se sai nyt kunniapaikan olohuoneen hyllyltä, jonne lasten pikku kätöset ei ulotu. Kettu saa kaverikseen vielä helmikanan, mutta se on eri tarina sitten se ;)


Ketun tein Tildan talvikirjan ohjeella (Finnanger: Tammi 2013). Mekon värin valitsi Siiri-tyttönen. 

Kettu on vielä kovin onneton ilman mekkoa...

Pientä noottia voisin antaa kirjan tekijälle (vai liekö suomentajan virhe?): mekon ohjeessa jätettiin muutama asia mainitsematta, ja ne piti vain itse päätellä. Myös kukan teko ohjeen perusteella oli melkoista arvailuleikkiä, mutta onneksi ratkaisin pulman. Totesin myös, että liimanauha on ihan ehdoton juttu pikku mekkojen käänteiden tekemisessä (tästäkään ei ohjeessa mainittu mitään, käskettiin vain silittää käänteet. No eihän ne pelkällä silityksellä hyvin pysy...) Korvat olisin myös voinut ommella hiukan huolellisemmin, koska siihen käytetty lanka on vaaleampaa kuin kangas, ja mun harsinnat näkyy ikävästi. Jospa ne ei näkyisi tuolta ylähyllyltä asti kuitenkaan!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvin olet pedantti niinku meikäläinenkin , sulla on ihn selvästi sukuvika positiivisessa mielessä että hoksaat tehä oikeen. Hyvä Heidi

Heidi P kirjoitti...

Kiitos Jasmin! :) Niin se taitaa olla jotakin suku"vikaa" ;)